Bij de keuze van het juiste zonnescherm komt heel veel kijken.

Zonneschermen, waar zitten de verschillen?

De diverse soorten zonneschermen onderscheiden zich met name door de wijze waarop de doekrol (in gesloten toestand) is opgeborgen en tegen weersinvloeden wordt beschermd. Voor veel mensen is het uiterlijk van het zonnescherm in gesloten toestand heel belangrijk.

De afmetingen van het zonnescherm zijn belangrijk voor de overige keuzes en mogelijkheden. De maximale uitval is altijd afhankelijk van de breedte en de daarmee samenhangende stabiliteit van het zonnescherm. Voor extra bescherming tegen zon en inkijk zijn er speciale modellen, die ook leverbaar zijn als dubbel zonnescherm.

Ons advies: ERHARDT zonnescherm

Voor optimaal bedieningscomfort adviseren we bij het ERHARDT zonnescherm gebruik van de standaardmotor samen met de draadloze afstandsbediening. De ‘klappersensor’ (windsensor) zorgt er namelijk voor dat het zonnescherm bij harde wind zelfstandig sluit; veilige en gemakkelijke bescherming van uw zonnescherm.

Soorten zonnedoek en de vele accessoires

De nieuwe doekcollectie SUNVAS CASA geeft uw nieuwe ERHARDT zonnescherm een wel heel bijzondere uitstraling: prachtige licht- en structuureffecten door de speciale weeftechnieken in combinatie met de ‘linnen look’.

Optioneel: Afstandsbediening, Windautomaat/zonautomaat, Draadloze klappersensor (ook wel windsensor genoemd), Zonneschermdoek met gecombineerde las- en lijmtechniek, Lichtlijst (optioneel dimbaar), Infrarood warmtestraler (inclusief draadloze dimmer), volant.

Graag adviseren wij u over de vele mogelijkheden. In onze showroom kunt u uitgebreid diverse modellen zonneschermen, techniek en soorten doek bekijken. Kom langs of maak een afspraak.

Wilt u zich ondertussen alvast verdiepen in de vele mogelijkheden?
Kijk dan op onze pagina: Erhardt Zonneschermen, voor een uitgebreid overzicht en alle mogelijkheden.

Vincent zonwering is officieel dealer van Erhardt.