Rolluiken van ROMA

ROMA rolluiken zijn intelligente, op verzoek zelfs volautomatische systemen, voor bescherming:

  • Tegen de warmte in de zomer
  • Tegen geluidsoverlast
  • Tegen ongewenste inkijk
  • Tegen inbraak
  • Tegen warmteverlies in de winter

Een rolluik is dus het gehele jaar door een aanwinst voor uw huis. Een rolluik beperkt het zonlicht en UV-stralingen en voorkomt oververhitting van kamers door zonnestraling. Daarom is zonwering voor het raam ook de meest efficiënte airconditioner voor uw huis. Rolluiken bieden een niet te onderschatten extra bescherming tegen buitengeluiden. De met hoogwaardig en milieuvriendelijk schuim gevulde lamellen zorgen door de geluidsisolerende eigenschappen voor een zeer goede nachtrust.

Rolluiken, kies voor kwaliteit en service!

Vincent zonwering is officieel dealer van Roma rolluiken
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
074 – 256 63 65

Roma Rolluiken, de perfecte oplossing voor uw woonhuis of winkel!
Tegenwoordig wordt veel glas gebruikt in woningen, winkels en bedrijfsgebouwen. Rolluiken en buitenjaloezieën van Roma Raffstore zijn dan de perfecte oplossing. Rolluiken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en varianten. Voor vrijwel elk type raam of deur kan een rolluik geplaatst worden. Wij leveren en monteren alle uitvoeringen van rolluiken in verschillende kleuren en met verschillende aandrijfsystemen en materialen.

ROMA rolluiken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De kast en geleider-rails zijn verkrijgbaar in elke RAL kleur. De lamellen zijn verkrijgbaar in +/- 25 kleuren.

Meer informatie over buitenjaloezieën vindt u op onze pagina: buitenjaloezieën.

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van zonwering in Oost Nederland. Wij adviseren u graag over zonwering en welk type zonwering het beste past in uw situatie.

Bezoek onze showroom in Hengelo of bel voor een afspraak: 074-256 63 65.