Rolluiken, de perfecte oplossing voor uw woonhuis of winkel!
Tegenwoordig wordt veel glas gebruikt in woningen, winkels en bedrijfsgebouwen. Rolluiken en buitenjaloezieën van Roma Raffstore zijn dan de perfecte oplossing. Met Roma Raffstore kan zonlicht geheel naar wens worden aangepast terwijl het zicht naar buiten gewaarborgd blijft. Door de speciale lamellen-vorm kan de ruimte ook geheel worden verduisterd. De aluminium lamellen zijn zeer duurzaam en weerspiegelen het zonlicht. Dit kan opwarming van de ruimte door het zonlicht met 75% reduceren.

Rolluiken, buitenjaloezieën Roma Raffstore

Rolluiken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en varianten. Voor vrijwel elk type raam of deur kan een rolluik geplaatst worden. Wij leveren en monteren alle uitvoeringen van rolluiken in verschillende kleuren en met verschillende aandrijfsystemen en materialen. Klik hier voor informatie over buitenjaloezieën.

Maatwerk in rolluiken: een passend voorstel

Tijdens een geheel vrijblijvende gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en maken een passend voorstel voor uw situatie en budget. Bezoek onze showroom in Hengelo of maak een afspraak: 074 – 256 63 65.

Rolluiken, kies voor kwaliteit en service!

Vincent zonwering is officieel dealer van Roma rolluiken
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
074 – 256 63 65

Buitenjaloezieën, ROMA Raffstore

De buitenjalouzieën van ROMA Raffstore reflecteren de zonnestralen en laten door het kantelen van de lamellen zoveel licht binnen als u wilt. Roma Raffstore, een buitenjaloezie in een rolluikkast.

Roma Raffstores schermen stralingswarmte van buiten bijzonder efficiënt af. Door de kantelbare lamellen kan de lichtverhouding zeer nauwkeurig worden aangepast. Effectieve zonwering waarbij u tevens kunt genieten van vrij zicht naar buiten toe.

ROMA Raffstore jaloezieën zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De kast, geleider-rails en overige onderdelen zijn verkrijgbaar in meer dan 330 aantrekkelijke kleuren.

Vincent zonwering is officieel dealer van Roma Raffstore en buitenjaloezieen.

Meer informatie over buitenjaloezieën vindt u op onze pagina: buitenjaloezieën.

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van zonwering in Oost Nederland. Wij adviseren u graag over zonwering en welk type zonwering het beste past in uw situatie.

Bezoek onze showroom in Hengelo of bel voor een afspraak: 074-256 63 65.