Vouwdaken en regenschermen bieden zowel zon- als regenwering. De ideale oplossing voor iedereen die buiten wil zitten en niet afhankelijk van het weer wil zijn. Het waterdichte zonweringdoek is daardoor ideaal voor grote terrassen, horeca, strandtenten, etc.

Vouwdaken en regenschermen: zon- én regenwering

Meer tijd buiten doorbrengen, dat is wat steeds meer mensen willen; bij zonnig, maar ook bij regenachtig weer. Normale zonweringen bieden slechts in beperkte mate bescherming tegen regen. Speciaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van het weer, zijn de gepatenteerde Qube Line zonwering systemen van Erhardt ontwikkeld. Erhardt zonwering systemen zijn bovendien verkrijgbaar in extreem windvaste en stabiele uitvoeringen.

De perfecte oplossing voor zon en regen

De Qube Line geeft schaduw maar kan ook bij regen geopend blijven. Tot de standaard uitvoering behoort een waterdicht en ultrasterk zon weringdoek. De waterafvoer is al bij een hellinghoek van 5 graden gewaarborgd. Er verzamelt zich geen water op het doek. In de voorlijst is een regengoot geïntegreerd. Alle belaste delen zijn gemaakt van extra gehard aluminium, een garantie voor optimale veiligheid, ook bij zware belasting.

Door de stevige constructie is een uitval tot 4 meter mogelijk!

Wilt u meer informatie over Erhardt vouwdaken en regenschermen?

Bezoek onze showroom of bel ons: 074-256 63 65

Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op de pagina van Erhardt: zonweringen voor zon en regen.

Vincent zonwering is exclusief dealer voor vouwdaken en regenschermen van Erhardt.