Terrasverwarming en terrasheaters

Een terrasverwarmer is een uitkomst om als het iets kouder wordt ook nog heerlijk buiten te kunnen zitten. In ons ruime assortiment vindt u terrasverwarmers en terrasheaters in vele soorten en maten. Bij het kiezen van de juiste terrasheater zijn diverse factoren die een rol kunnen spelen bij uw beslissing. Tevens is het uiterlijk en de plaatsing van uw terrasverwarmer van belang. Er zijn diverse verwarmingstechnieken, zoals een elektrische terrasheater, een infraroodheater of heeft u liever terrasverwarming op gas? Meer vermogen of meer efficiëntie?
Wilt u meer informatie over de voor- en nadelen van diverse soorten terrasverwarming en terrasheaters? Bezoek onze showroom!

Terrasverlichting

Op zoek naar goede terrasverlichting? Dan bent u bij Vincent Zonwering aan het juiste adres. Wij leveren een uitgebreid assortiment buitenverlichting voor het terras, serre, terrasoverkapping, zonnescherm, etc. etc. Ruime keuze uit vele soorten terrasverlichting, maatwerk en deskundig advies en prima service. Wat wilt u nog meer?

Meer informatie over terrasverlichting wellicht? Bezoek onze showroom!

Windschermen en zijwanden

Windschermen, zijwanden en privacydoek zijn toepasbaar in velerlei situaties zoals bijvoorbeeld het dichtzetten van een overkapping of zonwering, afscheiden van een balkon of terras voor wind en/of privacy.
Voor (terras)overkappingen hebben wij naast de vaste windschermen ook volglazen systemen beschikbaar: Terras, balkon en veranda beglazing

Meer informatie over windschermen en zijwanden? Klik hier: windschermen en privacydoek of bezoek onze showroom!

Somfy bediening en smart home apps