Buitenjaloezieën, perfect in licht- en warmteregulering!
In woningen, winkels en bedrijfsgebouwen wordt tegenwoordig veel glas gebruikt. Buitenjaloezieën van Roma Raffstore zijn dan de perfecte oplossing voor licht- en warmteregulering. Met Roma Raffstore kan zonlicht geheel naar wens worden aangepast terwijl het zicht naar buiten gewaarborgd blijft. Door de speciale lamellen-vorm kan de ruimte ook geheel worden verduisterd. De aluminium lamellen zijn zeer duurzaam en weerspiegelen het zonlicht. Dit kan opwarming van de ruimte door het zonlicht met 75% reduceren.

Buitenjaloezieën: optimale wering van zonlicht en warmte

Buitenjaloezieën zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van buitenzonwering. Buitenjaloezieën hebben de perfecte combinatie van design en functionaliteit. De jaloezieën kantelen trapsgewijs, waardoor zicht naar buiten mogelijk blijft, bij een optimale wering van zonlicht en warmte.

Maatwerk in buitenjaloezieën: een passend voorstel

Vincent zonwering levert buitenjaloezieën in verschillende uitvoeringen: opbouw en inbouw. Buitenjaloezieën zijn geschikt voor elk type raam of pui en worden op maat voor u gemaakt in elke gewenste breedte en hoogte en met keuze uit verschillende aandrijfsystemen en materialen.

De lamellen kunnen worden uitgevoerd in diverse stijlvolle vormen met meer of minder verduisterende functie. De zichtbare delen van de opbouwelementen zijn in alle kleuren van de Roma Kleurencollectie leverbaar. Laat u inspireren door de meer dan 209 Ralkleuren en kies uw gewenste kleur.

Bezoek onze showroom in Hengelo of maak een afspraak: 074 – 256 63 65.

Buitenjaloezieën, kies voor kwaliteit en service!

Vincent zonwering is officieel dealer van Roma buitenjaloezieën
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
074 – 256 63 65

Buitenjaloezieën, ROMA Raffstore

De buitenjalouzieën van ROMA Raffstore reflecteren de zonnestralen en laten door het kantelen van de lamellen zoveel licht binnen als u wilt. Roma Raffstore, een buitenjaloezie in een rolluikkast.

Roma Raffstores schermen stralingswarmte van buiten bijzonder efficiënt af. Door de kantelbare lamellen kan de lichtverhouding zeer nauwkeurig worden aangepast. Effectieve zonwering waarbij u tevens kunt genieten van vrij zicht naar buiten toe.

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van zonwering in Oost Nederland. Wij adviseren u graag over zonwering en welk type zonwering het beste past in uw situatie.

Bezoek onze showroom in Hengelo of bel voor een afspraak: 074-256 63 65.