Terrasoverkappingen

Genieten van uw tuin met het comfort van binnenshuis! Met een terrasoverkapping creëert u meer wooncomfort en leefruimte. Daarnaast kunt u zowel in het voor- als in het najaar langer genieten van uw terras. Wij zijn exclusief dealer van ERHARDT terrasoverkappingen. Hoogwaardige kwaliteit uit Duitsland met heel veel mogelijkheden. Multifunctionele oplossingen en innovatieve ideeën. Bovendien zijn alle gebruikte materialen zorgvuldig en uitvoerig getest en CE-gecertificeerd.

Veelzijdig en flexibel

De veelzijdige vormgevings- en toepassingsmogelijkheden van terrasoverkappingen zijn eindeloos en flexibel. In een later stadium kunnen allerlei voorzieningen eenvoudig worden toegevoegd. Denk hierbij aan glaselementen aan de zijkanten, verlichting en verwarming, zonwering en screens, etc.

Terrasoverkapping en zonwering

Bezoek onze showroom en kijk welk type terrasoverkapping het beste bij u en uw situatie past. Modern of klassiek? In ons assortiment vindt u glazen overkappingen, glazen schuifwanden, draaiklapwanden en textiel overkappingen. Denk hierbij ook aan de bijbehorende zonwering: onderzonwering en bovenzonwering. Voor elk type terras- of balkonbeglazing hebben wij meerdere oplossingen!

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping met zonwering

Glazen wanden

Wilt u meer informatie over Erhardt terrasoverkappingen?

Bezoek onze showroom of bel ons: 074-256 63 65

Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op de pagina van Erhardt: terras overkappingen en Erhardt terraszonwering

Vincent zonwering is exclusief dealer voor terrasoverkappingen van Erhardt.

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van terrasoverkappingen en zonwering in Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Wij adviseren u graag over terras overkappingen en welk type het best in uw situatie past.