Raamdecoratie en raambekleding, altijd 100% op maat en naar uw wensen gemaakt! U kunt bij ons terecht voor o.a. jaloezieën (houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën), gordijnen (rolgordijnen, plissé-gordijnen, vouwgordijnen en duo-rolgordijnen), horren en hordeuren. Voor vragen, voorbeelden en advies kunt u telefonisch of per email contact opnemen, of bezoek onze showroom!

Raamdecoratie

Vincent zonwering is dealer van vele soorten en uitvoeringen raamdecoratie van de topmerken Luxaflex en ERFAL. Het design van Luxaflex en ERFAL past bij elke kamer en stijl. Excellente kwaliteit, innovatie en jarenlang plezierig gebruik. Wij bieden raambekleding voor ramen die afwijken in vorm, afmeting, ontwerp en toepassing. Verduisterend, lichtdoorlatend of transparant? Er is voor ieder wat wils!

Raamdecoratie is perfect maatwerk

Wij maken raambekleding altijd speciaal voor u op maat. Voor een perfect resultaat komen we daarom altijd zelf bij u opmeten.

Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie en inspiratie:

Bekijk alle soorten raambekleding in onze showroom

In onze showroom kunt u Luxaflex en ERFAL raamdecoratie producten bekijken almede een breed scala aan stoffen, kleuren, kleurcombinaties en materialen. Kom langs in onze showroom in Hengelo en laat u adviseren en inspireren over het uitgebreide assortiment zonwering producten!

Uw zonwering specialist!

Vincent zonwering in Hengelo is dé zonwering specialist voor Oost-Nedreland. We zijn dealer van topmerken als Luxaflex en ERFAL. Altijd perfect maatwerk, hoge kwaliteit en service!