Pergola zonwering van Erhardt

Vanaf een bepaald oppervlakte hebben knikarm zonneschermen hun grens bereikt. Dan zorgt de pergola zonwering voor bescherming tegen de zon. Een ‘open dak constructie’ kan grote vlakken moeiteloos overschaduwen en biedt door het waterafstotende doek zelfs bij regen bescherming.

Kwaliteit en service

Graag adviseren wij u bij de keuze van een Pergola zonwering! In onze showroom kunnen wij u de vele mogelijkheden van een pergola zonwering goed laten zien. Kom langs of maak een afspraak.

Wilt u zich ondertussen alvast verdiepen in de vele mogelijkheden?
Kijk dan op onze pagina: Erhardt Zonwering, voor een uitgebreid overzicht en alle mogelijkheden.

Vincent zonwering is officieel dealer van Erhardt zonwering.

Ideaal voor o.a. balkon, (dak) terras en horeca

De ERHARDT Pergola Zonwering (PM-serie) kan bij zowel kleine als erg grote oppervlakken (balkons, dakterrassen, terrassen of in de horeca) uitstekend worden toegepast. De breedte van het doek kan namelijk onafhankelijk van de uitval (diepte) worden gekozen. De Pergola zonwering is tevens op onbeschutte plaatsen met veel wind, de ideale oplossing.

Zonwering én regenscherm

De pergola zonwering kan worden voorzien van waterafstotende doek. Dankzij gebruik van dit doek en een hellingshoek van 15° biedt deze zonwering ook een optimale bescherming tegen regen!

Extra bescherming en privacy

Voor extra bescherming tegen bijvoorbeeld inkijk en/of laagstaande zon kan het zonnescherm optioneel worden voorzien van verticale- of zijschermen. Wij adviseren daarvoor de ERHARDT ZIP met verborgen ritssluitingsysteem te gebruiken. Deze verticale zonwering kan op elk gewenst moment perfect worden geïntegreerd en biedt extra bescherming tegen zonlicht en wind. Met een doek van glasvezel – screen kunt u wel naar buiten toe, de omgeving bekijken, maar is uw privacy beschermd tegen inkijk.

Verlichting en verwarming

Met een lichtlijst, die zowel aan de cassette als direct op de wand kan worden bevestigd, kan uw terras perfect worden uitgelicht. De lichtlijst kan ook met een dimmer worden geleverd. De optionele infrarood warmtestraler verwarmt niet de omgeving, maar alleen de voorwerpen of lichamen die rechtstreeks door de warmtestralers worden aangestraald. De warmte van deze Infrarood- warmtestralers is binnen enkele seconden duidelijk voelbaar.

Meer informatie?

Bezoek onze showroom of bel ons: 074-256 63 65
Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op de pagina van Erhardt: Erhardt Pergola zonneschermen

Vincent zonwering is exclusief dealer voor Erhardt
Vincent zonwering is dé specialist op gebied van pergola zonwering in Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Wij adviseren u graag over pergola zonwering en welk type zonwering het beste past in uw situatie.