Pergola zonwering van Erhardt

Vanaf een bepaald oppervlakte hebben knikarm zonneschermen hun grens bereikt. Dan zorgt de pergola zonwering voor bescherming tegen de zon. Een ‘open dak constructie’ kan grote vlakken moeiteloos overschaduwen. Het biedt door het waterafstotende doek zelfs bij regen bescherming.

 • hoogwaardig aluminium: zeer stabiel en duurzaam
 • koppelbaar
 • voor kleine en grote oppervlakken
 • bescherming tegen zon en regen, ook bij wind

Kwaliteit en service

Graag adviseren wij u bij de keuze van een Pergola zonwering en Pergola zonneschermen! In onze showroom kunnen wij u de vele mogelijkheden van een pergola zonwering goed laten zien. Kom langs of maak een afspraak.

Wilt u zich ondertussen alvast verdiepen in de vele mogelijkheden?
Kijk dan op onze pagina: Erhardt Zonwering en Pergola zonneschermen, voor een uitgebreid overzicht en alle mogelijkheden.

Vincent zonwering is officieel dealer van Erhardt Zonwering.

Ideaal voor o.a. balkon, (dak) terras en horeca

De ERHARDT Pergola Zonwering (PM-serie) kan bij zowel kleine als erg grote oppervlakken uitstekend worden toegepast. Denk hierbij aan balkons, dakterrassen, terrassen of in de horeca. De breedte van het doek kan namelijk onafhankelijk van de uitval (diepte) worden gekozen. Een Pergola zonwering is de ideale oplossing op onbeschutte plaatsen met veel wind.

Zonwering én regenscherm

Het pergola zonnescherm kan worden voorzien van waterafstotende doek. Dankzij gebruik van dit doek en een hellingshoek van 15° biedt deze zonwering ook een optimale bescherming tegen regen!

Extra bescherming en privacy

Voor extra bescherming tegen bijvoorbeeld inkijk en/of laagstaande zon kan het zonnescherm optioneel worden voorzien van verticale- of zijschermen. Het advies is om daarvoor de ERHARDT ZIP met verborgen ritssluiting systeem te gebruiken. Deze verticale zonwering kan perfect worden geïntegreerd. Het biedt extra bescherming tegen zonlicht en wind. Met een doek van glasvezel – screen kunt u prima naar buiten toe, de omgeving bekijken. Uw privacy wordt echter beschermd tegen inkijk.

Verlichting en verwarming

Een lichtlijst, die zowel aan de cassette als direct op de wand kan worden bevestigd. Uw terras wordt perfect uitgelicht. De lichtlijst kan ook met een dimmer worden geleverd. Optioneel is een infrarood warmtestraler. Deze verwarmt niet de omgeving, maar alleen de voorwerpen of lichamen die rechtstreeks door de warmtestralers worden aangestraald. De warmte van een infrarood- warmtestraler is binnen enkele seconden duidelijk voelbaar.

  Meer informatie?

  Bezoek onze showroom of bel ons: 074-256 63 65
  Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op de pagina van Erhardt: Erhardt Pergola zonneschermen

  Vincent zonwering is exclusief dealer voor Erhardt
  Vincent zonwering is dé specialist op gebied van pergola zonneschermen.  Onder meer in Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Wij adviseren u graag over pergola zonneschermen en welk type zonwering het beste past in uw situatie.