Horren en hordeuren van Luxaflex® en Unilux bieden voor iedere deur of raam een perfecte oplossing op maat om alle insecten buiten te houden. De hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas en geeft perfect doorzicht. U bent verzekerd van jarenlange bescherming tegen insecten.

Horren en hordeuren

Houdt de vliegen en muggen buiten, terwijl ventilatie mogelijk blijft. De profielen zijn standaard in 4 kleuren verkrijgbaar. Voor inzethorren zijn zelfs 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk. Afhankelijk van het gekozen model hor of hordeur, kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren.

Bescherming tegen insecten

Het Luxaflex® en Unilux gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.

Inspiratie en informatie

Horren en hordeuren van Luxaflex en Unilux kunnen – naar wens – exact voor u op maat worden gemaakt. Voor een perfect resultaat komen we daarom altijd zelf bij u opmeten. Klik op het Luxaflex / Unilux logo voor nog meer inspiratie en informatie.

Ons assortiment horren en hordeuren

Inzethor
De Luxaflex® Inzethor garandeert een naadloze afsluiting van de binnen- of buitenzijde van vensters. De inzethor heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en zeer beperkte inbouwdiepte. Kan eenvoudig in draai-kiepramen gemonteerd worden, zonder boren of schroeven.

Inzetrolhor
Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is de inzet te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Schuivende hordeur
De Luxaflex® Schuivende Hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting.

Scharnierende hordeur
De Luxaflex® Scharnierende Hordeur is leverbaar in drie uitvoeringen, met een normaal scharnier, met zelfsluiter en met dubbelwerkend scharnier.

Oprolbare hordeur

De oprolbare Hordeur wordt meestal gemonteerd in gewone deuren, maar is ook zeer goed toepasbaar voor schuifpuien en openslaande deuren.

Rolhor

Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een Luxaflex® Rolhor. Een Rolhor is ook uitermate geschikt voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een perfecte en geluidsarme bediening.

Plissé hordeur
Door het geplisseerde horgaas, de elegante vormgegeven treklijst en een zeer lage ondergeleider is de Plissé Hordeur heel veelgebruikt hordeur. Het gaas is duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeur kan op elke gewenste stand blijven staan, is tevens zeer kind- en rolstoelvriendelijk.

    Bekijk horren en hordeuren in onze showroom

    In onze showroom kunt u alle Luxaflex en Unilux horren en hordeuren bekijken. We hebben tevens veel informatie over materialen, gaas, geleidersystemen, kleuren, etc. Kom langs in onze showroom in Hengelo en laat u adviseren en inspireren over ons uitgebreide assortiment zonweringproducten!

    Uw horren en hordeuren specialist!

    Vincent zonwering in Hengelo is uw Luxaflex en Unilux (horren en hordeuren) dealer voor Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Altijd perfect maatwerk, hoge kwaliteit en service!