Erhardt zonneschermen

De grote collectie (cassette) zonneschermen van Erhardt, kenmerkt zich door hoge kwaliteit, veel functionaliteit, compact formaat en perfecte afwerking. Daarnaast zijn vele extra opties mogelijk. Zonneschermen van Erhardt kunnen daarom helemaal aan uw eisen en wensen worden aangepast. Voor extra bescherming tegen zon en inkijk zijn er speciale modellen, die ook leverbaar zijn als dubbel zonnescherm.

Door het compacte formaat en de geringe constructiehoogte, kan dit type zonneschermen ook in de kleinste ruimten worden gemonteerd. Het technische deel en de doekrol zijn onzichtbaar wanneer het scherm is ingedraaid. Een optimale bescherming tegen weersinvloeden is daardoor gegarandeerd. De standaard geïntegreerde motorregeling verhoogt het bedieningsgemak met optioneel een draadloze afstandsbediening en vele andere handige opties.

Het ERHARDT zonnescherm: hoge kwaliteit materialen in een tijdloos design. Door de minimale constructiehoogte van de cassette zijn deze zonneschermen bijzonder onopvallend en tijdloos slank.

Hieronder vindt u alvast een uitgebreid overzicht van alle Erhardt zonneschermen. Wilt u meer informatie, maak dan een afspraak of bezoek onze showroom!

Erhardt open knikarm zonneschermen

Hoge kwaliteit technologie, Mooi design en slanke vormgeving, moderne stoffen collectie
Knikarm zonneschermen worden gebruikt voor plaatsen, waar het zonneschermen onder bijvoorbeeld een dakoverstek of kap kan worden gemonteerd. Als basisbescherming is optioneel een regendak verkrijgbaar. De hoogwaardige aluminium en roestvrijstalen onderdelen zijn daarom, zoals bij al onze luifels, permanent weerbestendig. Knikarm zonneschermen worden met name op balkons en terrassen geplaatst, onder een dakoverstek of kap.

Meer informatie over open knikarm zonneschermen? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt open knikarmschermen

Erhardt Koker Zonneschermen

Biedt de beste bescherming in een elegant ontwerp
Erhardt Kokerzonneschermen bieden een complete all-round bescherming voor het zonweringdoek. Alle componenten zijn gemaakt van weerbestendig aluminium en roestvrij staal. Dit garandeert een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid op lange termijn. De scharnierarmen van het koker zonnescherm zijn in gesloten toestand zichtbaar. De ERHARDT BS-H Deluxe biedt een elegant designprofiel in plaats van een stofvlak. Een prachtige oplossing voor gebruik als zonnescherm voor balkon- en terras.

Meer informatie over het koker zonnescherm? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt koker zonneschermen

Erhardt Cassettezonneschermen

Hoge kwaliteit techniek, slank design en moderne collectie stoffen
Erhardt Cassette-zonneschermen combineren de beste bescherming voor terras en balkon met een modern en elegant design. Wanneer de cassette-zonneschermen gesloten zijn, worden het zonweringdoek, de scharnierarmen en de complete techniek, door de cassette omsloten. Daardoor onzichtbaar en niet blootgesteld aan weersinvloeden. Een dergelijke bescherming maakt dit type zonwering bijzonder robuust en daardoor uitermate geschikt voor plaatsen die vaak aan regen en vuil worden blootgesteld. Met onze verschillende cassette-ontwerpen kunnen de luifels perfect worden aangepast aan de persoonlijke smaak en architectuur.

Meer informatie over cassette zonneschermen? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt cassette zonneschermen

Erhardt dubbele zonneschermen

Dubbele zonneschermen voor perfecte schaduw: een functionele trend met toegevoegde waarde. Een dubbel zonnescherm zorgt voor perfecte geregelde schaduw op elk moment van de dag. Het speciale uitvalprofiel kan met een handkruk of een draadloze afstandsbediening in elke positie omlaag worden bewogen. Het schaduwvlak op balkon of terras wordt daarmee enorm uitgebreid. Met een dubbel zonnescherm creeert u altijd de perfecte schaduw. Het dubbele zonnescherm kan tot 170 cm worden uitgedraaid.

Meer informatie over dubbele zonneschermen? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt dubbele zonneschermen

  • Bezoek onze showroom

Erhardt biedt heel veel keuze in zonneschermen!

Bij de juiste keuze van uw Erhardt zonnenscherm komt heel veel kijken! Graag adviseren wij u over de vele mogelijkheden. In onze showroom kunt u de modellen zonneschermen, techniek en soorten doek bekijken.
Kom langs of maak een afspraak.

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van Erhardt zonneschermen in Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Wij adviseren u graag over zonneschermen en welk type het beste past in uw situatie.

Bezoek onze showroom in Hengelo of bel voor een afspraak: 074-256 63 65.