Erhardt zonneschermen

De grote collectie (cassette) zonneschermen van Erhardt, kenmerken zich door hoge kwaliteit, veel functionaliteit, compact formaat en perfecte afwerking. Daarnaast zijn vele extra opties mogelijk waardoor de zonneschermen van Erhardt helemaal aan uw eisen en wensen kunnen worden aangepast. Voor extra bescherming tegen zon en inkijk zijn er speciale modellen, die ook leverbaar zijn als dubbel zonnescherm.

Door het compacte formaat en de geringe constructiehoogte kan dit type zonneschermen ook in de kleinste ruimten worden gemonteerd. Het technische deel en de doekrol zijn onzichtbaar wanneer het scherm is ingedraaid, waardoor een optimale bescherming tegen weersinvloeden gegarandeerd is. De standaard geïntegreerde motorregeling verhoogt het bedieningsgemak met optioneel een draadloze afstandsbediening en vele andere handige opties.

Het ERHARDT zonnescherm: hoge kwaliteit materialen in een tijdloos design, door de minimale constructiehoogte van de cassette zijn deze zonneschermen bijzonder onopvallend en tijdloos slank.

Hieronder vindt u alvast een uitgebreid overzicht van alle Erhardt zonneschermen. Wilt u meer informatie, maak dan een afspraak of bezoek onze showroom!

Erhardt K zonnescherm

Het ERHARDT K zonnescherm: hoge kwaliteit materialen in een tijdloos design. Door de minimale constructiehoogte (slechts 12 cm) van de cassette, is dit zonnescherm bijzonder onopvallend, tijdloos slank en kan het in de kleinste ruimten worden gemonteerd.

Meer informatie over het K zonnescherm? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt K zonnescherm

Erhardt J zonnescherm

De bijzondere zij-delen in chroomlook zorgen voor een bijzonder fraai materiaalaccent waarmee het Erhardt J zonnescherm een tijdloze schoonheid krijgt. Helemaal exclusief wordt het door te kiezen voor een van onze fraaie stoffen met passende grijstinten. De J is leverbaar in twee verschillende chroom uitvoeringen. Zowel de zij-profielen als de zij-delen van het uitvalprofiel kunnen naar wens in chroomlook worden gecombineerd.

Meer informatie over het J zonnescherm? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt J zonnescherm

Erhardt C zonnescherm (Cassettezonnescherm)

Erhardt C zonnescherm, het klassieke en veelzijdige cassettezonnescherm met zeer flexibele bevestigingsmogelijkheden. gebruik van mooie kwaliteits materialen en profielen, de uitvalstangen in chroomlook geven een bijzonder fraai materiaalaccent dat uw zonnescherm een tijdloze schoonheid geeft.

Meer informatie over het C zonnescherm? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt C zonnescherm

Erhardt Q zonnescherm

Erhardt Q zonnescherm, modern design op het hoogste technische niveau met geïntegreerde ledverlichting Dit zonnescherm kan in elke bouwstijl worden geintegreerd. Bij het Q cassette zonnescherm zijn het doek en de techniek in een gesloten behuizing geintegreerd, waardoor het geheel perfect is beschermd tegen weersinvloeden.

Meer informatie over het Q zonnescherm? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt Q zonnescherm

Erhardt SD zonnescherm (Uitdraaibare Volant)

Het sterke cassettezonnescherm met hoge kwaliteit techniek en een bijzonder vlakke constructie. De SD is bijzonder robuust, uitzonderlijke stabiliteit en daarom ook geschikt voor grotere oppervlakken. Doek en de techniek worden perfect beschermd in de gesloten behuizing. De SD is ook leverbaar als dubbel zonnescherm. Met de (verticaal) uitdraaibare Volant kan het schaduwvlak aanzienlijk worden vergroot en beschermt het tegen verblinding bij laagstaande zon.

Meer informatie over het SD zonnescherm? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt SD zonnescherm

Erhardt dubbele zonneschermen

Dubbele zonneschermen voor perfecte schaduw: een functionele trend met toegevoegde waarde. Een dubbel zonnescherm zorgt voor perfecte geregelde schaduw op elk moment van de dag. Het speciale uitvalprofiel kan met een handkruk of een draadloze afstandsbediening in elke positie omlaag worden bewogen. Het schaduwvlak op balkon of terras wordt daarmee enorm uitgebreid. Met een dubbel zonnescherm creeert u altijd de perfecte schaduw. Het dubbele zonnescherm kan tot 170 cm worden uitgedraaid.

Meer informatie over dubbele zonneschermen? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt dubbele zonnescherm

Erhardt WG serrezonwering

De elegante opdakoplossing op geleiders; een uitstekende oplossing, ook voor grote en moeilijke vlakken, waarmee de zon ook op schuine glasvlakken optimaal kan worden beheerst. Bijzonder elegant door de geraffineerde geleidertechnologie.

Meer informatie over het WG serrezonwering? Bezoek onze showroom!
Website: Erhardt WG serrezonwering

  • Bezoek onze showroom

Erhardt biedt heel veel keuze in zonneschermen!

Bij de juiste keuze van uw Erhardt zonnenscherm komt heel veel kijken! Graag adviseren wij u over de vele mogelijkheden. In onze showroom kunt u de modellen zonneschermen, techniek en soorten doek bekijken.
Kom langs of maak een afspraak.

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van Erhardt zonneschermen in Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Wij adviseren u graag over zonneschermen en welk type het beste past in uw situatie.

Bezoek onze showroom in Hengelo of bel voor een afspraak: 074-256 63 65.