Voor het raam gemonteerd reflecteert het zipscreen hinderlijke zonnestraling en houdt het warmte buiten. Tevens beschermt het zipscreen tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen!

Zipscreen en ritsscreen

Een zipSCREEN (ook wel ritsscreen genoemd) is een systeem waarbij het screen doek aan beide zijkanten verticaal wordt geritst in zogenaamde screen geleiders. Hierdoor blijft het screendoek mooi strak zitten en is het zipSCREEN zeer windvast. Hierdoor zijn ook zeer grote afmetingen screendoek mogelijk.

Vanwege de kleine inbouwhoogte en smalle geleiders kan een zipSCREEN in vrijwel elke gevel worden geintegreerd of opgebouwd. Een zipSCREEN wordt standaard door een Somfy motor aangedreven. Een draadloze motor met afstandbediening is een optie.

Vincent Zonwering is exclusief dealer van ROMA en SUNMASTER zipSCREENS.
Hoge kwaliteit zipscreens die met geen enkele andere aanbieder te vergelijken zijn. De behuizing van de zipscreens (kast, geleiders en onderlijst) zijn verkrijgbaar in meer dan 300 standaard kleuren. het screendoek is verkrijgbaar in de kwaliteiten Soltis of Sergé.

Soltis screendoek

Screendoeken van Soltis worden veel gebruikt voor wind screens en serre zonwering. Het hoge kwaliteit screendoek van Soltis is mooi, duurzaam en blijft lang kleurecht. De toplaag is glad, waardoor het Soltis screendoek zeer goede vuilafstotende en stofwerende eigenschappen heeft.

Sergé screendoek

Sergé screendoek is het meest gangbare en een veelgebruikt screendoek. Sergé screendoek heeft een hoge kwaliteit en is leverbaar in heel veel verschillende kleuren en tinten. Het Sergé screendoek kan – afhankelijk van de gekozen kleur – 80 tot 95% van de zonne-warmte tegenhouden. Tevens wordt de lichtsterkte verlaagd naar aangename waarden, ideaal voor beeldschermgebruik en televisie kijken. Het zicht naar buiten blijft prima, vanwege de speciale weeftechnieken.

Zip screens

Meer informatie over zipscreens vindt u hier:
Roma ZipScreens (Website: Roma zipscreens)
Sunmaster Screens (Website: Sunmaster screens)

vincentzonwering-dealer-van-roma

vincentzonwering-dealer-van-sunmaster

zipSCREEN: Het doek wordt d.m.v. een rits in de geleiding geborgd.

  • Bezoek onze showroom

Vincent zonwering is dé specialist op gebied van screens in Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden (Hof van Twente). Wij adviseren u graag over screens en zipscreens en welk type het beste past in uw situatie.

Bezoek onze showroom in Hengelo of bel voor een afspraak: 074-256 63 65.