VELUX raamdecoratieproducten voor decoratie en daglichtcontrole. Verduisterende rolgordijnen: ook overdag rustig slapen in een verduisterde kamer, Warmtewering: licht binnen en houdt warmte buiten, Decoratie: licht waar je maar wilt in elke kleur je maar wilt. Bezoek onze showroom voor een uitgebreid overzicht van VELUX raamdecoratie!

VELUX raamdecoratie

Vincent zonwering is uw dealer VELUX raamdecoratie, in vele soorten, maten en uitvoeringen.. VELUX heeft een groot scala aan raamdecoratie-oplossingen om de hoeveelheid daglicht te reguleren en een warme gloed aan uw interieur te geven. Bijvoorbeeld met plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Met VELUX raamdecoratie heeft u optimale controle over het binnenvallende daglicht.

De voordelen en mogelijkheden van Velux raambekleding

Velux biedt diverse soorten (verduisterende) rolgordijnen, insectenhorren, buitenzonweringen en (elektrische) rolluiken. De VELUX raambekleding producten zijn van hoge kwaliteit en het ontwerp is perfect afgestemd op uw (Velux) dakraam. VELUX producten: mooie uitstraling, eenvoudige montage en een uitgebreide collectie kleuren.

Wij leveren VELUX:
Verduisterend rolgordijnen, Rolgordijnen, Jaloezieën, Plisségordijnen.

VELUX raamdecoratie wordt veelal toegepast op VELUX dakramen, maar kan desgewenst voor u op maat worden gemaakt. Voor het beste resultaat kunnen we daarom zelf bij u komen opmeten, in overleg met u.

  • Bezoek onze showroom

Velux raamdecoratie, kijken, voelen en vergelijken

Totale verduistering, geen penetratie van daglicht, innovatieve eigenschappen, eenvoudige montage dankzij het Pick&Click montageprincipe. Ontdek waarom een Velux raamdecoratie product de perfecte klik vormt met uw Velux dakraam. In onze showroom kunt u VELUX producten bekijken almede een breed scala aan stoffen, kleuren, kleurcombinaties en materialen. Laat u adviseren en inspireren!

In onze showroom kunt u veel zonwering- en raamdecoratie producten bekijken. We hebben daarnaast veel stoffen, kleuren, kleurcombinaties en materialen om te bekijken. Kom langs in onze showroom in Hengelo en laat u adviseren en inspireren over het uitgebreide assortiment zonweringproducten!

Uw VELUX dealer.

Vincent zonwering in Hengelo is uw Velux dealer voor Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden.
Altijd perfect maatwerk, hoge kwaliteit en service!