Copahome is gespecialiseerd in maatwerk raamdecoratie. Hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel en leveren maatwerk van alle mogelijke soorten gordijnen (rol-, vouw- en plooigordijnen), verticale en horizontale jaloezieën en shutters.

Copahome raamdecoratie

Vincent zonwering is uw dealer van Copa home raamdecoratie producten, al 15 jaar toonaangevend op het gebied van raamdecoratie. De raamdecoratie is niet alleen modieus esthetisch en inspirerend, maar daarnaast ook altijd perfect op maat gemaakt. het bedrijf combineert vakmanschap en ambacht met innoverende technieken. Een continue proces ter bevordering van kwaliteit en gebruiksgemak.

Kwaliteit en gebruiksgemak

Copa raamdecoratie producten zijn leverbaar in veel verschillende soorten transparantie en verstelbare licht-doorlatendheid. Tal van producten hebben tevens een thermisch effect: in de winter, de warmte binnenhouden, zomers blijft het binnen lekker fris. Veel raamdecoratie producten zijn zowel in handmatige als gemotoriseerde bediening beschikbaar.

Assortiment

Copa heeft een uitgebreid assortiment raambekleding: rolgordijnen, duo rolgordijnen, 3D rolgordijnen, overgordijnen, shutters, houten jaloezieën, paneelgordijnen en Plissegordijnen. Kijk op de website voor alle producten en inspiratie.

Vincent zonwering is uw dealer van Copahome raamdecoratie producten!

Uw Copahome raamdecoratie wordt altijd exact voor u op maat gemaakt. Voor een perfect resultaat komen we daarom altijd zelf bij u opmeten. Klik op het Copa logo voor meer inspiratie en informatie.

Bekijk Copahome in onze showroom

In onze showroom kunt u Copahome raamdecoratie producten bekijken. We hebben daarnaast veel stoffen, kleuren, kleurcombinaties en materialen om te bekijken en bespreken. Kom langs in onze showroom in Hengelo en laat u adviseren en inspireren over het uitgebreide assortiment zonweringproducten!

Uw Copahome dealer!

Vincent zonwering in Hengelo is uw Copa dealer voor Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden.
Altijd perfect maatwerk, hoge kwaliteit en service!