Carports, skycovers en overkappingen: of het nu gaat om bescherming van uw auto, boot, caravan, fietsen, een terras, BBQ-plaats, veranda, of rookruimte… Wij bieden voor elke ‘te overkappen buitenruimte’ een passende oplossing, met altijd hoge kwaliteit materialen en fraai design en vormgeving.

Carports, skycovers en overkappingen

Onze carports, skycovers en overkappingen zijn in vele standaard maten leverbaar en – indien gewenst – op nagenoeg iedere situatie en maatvoering aan te passen. Een carport, skycover en overkapping biedt vele voordelen:

  • bescherming schadelijke weersinvloeden als regen, wind, hagel, sneeuw en vorst
  • bescherming tegen zon (schadelijke UV-straling), stof en vuil, vogeluitwerpselen
  • Uitbreiding van uw woon- en leefomgeving
  • Het verhoogt de waarde van uw woning

Skycovers

Montage van een skycover is zowel tegen een muur als vrijstaand mogelijk. In de vrijstaande situatie kunnen er zijpanelen geplaatst worden voor extra bescherming tegen weersinvloeden. Bijvoorbeeld de fraaie aluminium skycover: ST2 overkapping. Deze skycover is door de uitgebreide maatvoeringen tot een breedte van maar liefst 9 meter en diepte van 6 meter een zeer praktische en multifunctioneel!

Denk ook eens aan de mogelijkheid om de overkapping uit te voeren in een warmte werende versie!
Informeer naar de vele mogelijkheden.

  • Een overkapping van uw terras
  • Een overkapping bij uw entree bij de voordeur
  • Bergruimte naast uw garage of schuur

Skycovers.nl

Uw Skycover kan exact voor u op maat worden gemaakt. Klik op het SKYCOVER logo voor een uitgebreid overzicht alle uitvoeringen en mogelijkheden, inspiratie en informatie.

Vincent Zonwering is officieel dealer van SkyCovers.

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunnen wij u veel meer voorbeelden van carports, skycovers en overkappingen laten zien. Kom langs en laat u adviseren en inspireren over het uitgebreide assortiment carports, skycovers en overkappingen!

Uw carports en skycover specialist!

Vincent zonwering in Hengelo is uw carports en skycover specialist voor Hengelo, Oldenzaal, Borne en Delden.
Altijd perfect maatwerk, hoge kwaliteit en service!